Uw ruitenwasserij in Gent en omgeving

Uw glazenwasser voor kantoren, winkels en en particuliere woningen


Zoekt u een glazenwasser om de ramen van uw huis of appartement onder handen te nemen? Zijn de ruiten van een kantoor, bestaand en/of nieuwbouw onder een laag fijn stof en vuil bedolven? Wilt u opnieuw de etalage van uw winkel laten schitteren? De ramen zijn hét visitekaartje van uw zaak of ze bepalen de hele uitstraling van uw woning. 


Zowel particulieren als zelfstandigen in heel Gent en tot 25km in de omgeving, kunnen rekenen op Ruitenwasserij Kristal voor het loepzuiver poetsen van ramen. Ik kom graag bij u langs om uw ramen volgens de kneepjes van het vak te wassen, ook op hoogte, binnen en/of buiten, eenmalig of op regelmatige basis.

Ramen poetsen met de zachte kracht van osmose 


Ruitenwasserij Kristal beschikt over een osmosetoestel om uw ramen streepvrij en vlekkeloos schoon te maken. Uw ramen lappen met osmose? Dit pure, gedemineraliseerde water biedt niets dan voordelen! 


• Uw ramen snel en efficiënt poetsen 

• Veilig op hoogte en op moeilijker bereikbare plaatsen werken 

• Een gegarandeerd schitterend en streeploos schoon resultaat, ook in direct zonlicht 

• Uw ramen op een milieuvriendelijke manier wassen, zonder schadelijke reinigingsproducten 

• Ook voor de piekfijne reiniging van rolluiken


Ontdek zelf de kracht van osmose en ga in zee met Ruitenwasserij Kristal!

Ontdek de kracht

Professioneel materiaal 

Naast een osmosetoestel beschikt Ruitenwasserij Kristal over een ladder die me toelaat om uw ramen tot op 10 meter hoogte te poetsen. Ik kan bovendien een lift huren om ook op moeilijk bereikbare plaatsen perfect schone ramen te garanderen. 


Ramen wassen is mijn hoofdactiviteit, maar u kan me ook inschakelen voor andere professionele schoonmaak. Op de volgende pagina leest u er alles over!

Bel of mail mij als u een gedreven en betrouwbare ruitenwasser
in Gent of omgeving zoekt. Ik ben altijd bereikbaar!

Vraag uw vrijblijvende offerte!