Dakontmossing

Elk dak krijgt, na verloop van tijd, last van mosontwikkeling en/of vasthechtend vuil. Om te voorkomen dat het dak van uw woning, winkel, kantoor of berdrijf er slecht onderhouden uitziet en/of blijvende beschadigingen oploopt, raden wij aan om uw dak om de zoveel jaar te laten reinigen. Waar kan u terecht ?

Eén adres. Ruitenwasserij Kristal !

Wij zorgen voor een perfect resultaat dat gepaard gaat met klantvriendelijkheid tegen een correcte prijs.

Werkwijze

Een dakontmossing en/ of -reiniging bij Ruitenwasserij Kristal gaat als volgt :

  1. Wij komen een vrijblijvende offerte opmaken. Bij de prijs wordt rekening gehouden met de grootte, de vervuiling, de hoogte en de nodige producten.

  2. Bij goedkeuring van de offerte leggen we een afspraak vast van minstens twee tot meerdere dagen, naargelang de grootte van het werk.

  3. De eerste dag komen wij een product op het dak aanbrengen, dat ervoor zorgt dat het mos en ander vastgehecht vuil losweekt.

  4. De dag erop komen wij uw dak afspuiten met een professionele hogedrukreiniger en met, afhankelijk van het soort dak (de hellingsgraad van het dak en natuurlijk ook de wens van de klant) behulp van ladders of bij grote hoogtes een hoogtewerker.

  5. Na het ontmossen brengen wij een hydrofuge laag aan op het dak dat ervoor zorgt dat uw dak in de toekomst voor geruime tijd beschermd is tegen mos en vuil.

  6. Tenslotte wordt, in samenspraak met de klant, voor een verdere schoonmaak gezorgd. Dit kan gaan van enkel het opkuisen van de omgeving tot het bijkomend wassen van ramen, rolluiken, gevels, terrassen, opritten… Klant is koning!

Contact of een vrijblijvende offerte

Wenst u een vrijblijvende offerte of info in verband met onze werking, aarzel niet een contact-formulier in te vullen. Wij nemen binnen de dag contact met u op voor verder overleg.

U kan ons uiteraard ook telefonisch en/of per mail bereiken op het nummer 0475/61.64.05 of via ruitenwasserijkristal@outlook.com.

Meteen contact opnemen ?

Mail versturen :

Gelieve uw volledige naam in te vullen

Gelieve uw GSM-nummer in te vullen

Gelieve uw woonplaats in te vullen

Gelieve uw email-adres in te vullen of na te kijken

Gelieve een vraag of een opmerking in te vullen

Invalid Input

Bjorn Lösken

0475 / 61 . 64 . 05

ruitenwasserijkristal@outlook.com

Copyright © 2020 Ruitenwasserij Kristal Drongen - Alle rechten voorbehouden

Gemaakt met kennis en passie door DrWeB E-commerce

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Bjorn Lösken - Ruitenwasserij Kristal

Bedrijf : Ruitenwasserij Kristal comm.v
Adres : Ijzerstraat 23 - 9900 Eeklo
Telefoon : 0475/61.64.05
Email : ruitenwasserijkristal@outlook.com

IBAN : BE46 3631 8393 1036
BTW : BE 0715.943.934

Bel me terug

Invalid Input
Invalid Input